fbpx

Hypotheekadvies voor starters

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 1595,-
Regel alles eenvoudig online

Hypotheekadvies voor starters

Sta je op het punt je eerste huis te kopen? Dan ben je op zoek naar hypotheekadvies voor starters! Wij helpen je voor bijzonder scherpe tarieven. Je betaalt als starter slechts 1595,-.

Wanneer je een huis wilt kopen zit je vaak met veel vragen. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Wat zijn de maandlasten die ik kan dragen? Wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd wordt en niet onnodig met allerlei vragen rondloopt. Alle benodigde documenten kun je zelf eenvoudig online aanleveren, zodat je daar niet voor hoeft te betalen.

Onze deskundige adviseurs helpen jou vervolgens met het vinden van de beste hypotheek. Inderdaad, HypotheekUitkomst is hét adres als je hypotheekadvies voor starters zoekt.

Speciaal starterstarief vanaf €1595,-

Wij zijn dé goedkope hypotheekadviseur voor starters. Wij hanteren namelijk een speciaal tarief wanneer je voor het eerst een huis koopt.

Het tarief wat hiervoor geldt is €1595,-. Hoe het kan dat ons advies zo goedkoop is? Wij geloven dat mensen tegenwoordig veel zelf kunnen doen.

Dit wil zeggen dat wij je vragen om zelf de benodigde documenten aan te leveren. Wij sturen een link met wat we nodig hebben.

Je kunt hier vervolgens alles zelf invullen en je kunt het digitaal aanleveren. Dit scheelt ons tijd en zo word je als het ware beloond voor je zelfwerkzaamheid.

Er komen veel kosten kijken bij het kopen van een huis. Daarom is het altijd fijn als je een beetje kunt besparen. Tegelijkertijd lever je bij ons niet in op de kwaliteit. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring en kennen de huidige huizenmarkt als geen ander.

Vergeet overigens niet dat hypotheekadvies ook nog fiscaal aftrekbaar is, waardoor je ongeveer een derde van de kosten terug kunt krijgen. We vertellen je graag meer hierover!

Eerste huis kopen

Wanneer je nog niet eerder een huis hebt gekocht dan is het logisch dat je hier weinig verstand van hebt. Wel is het zeer belangrijk dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van alles wat komt kijken bij het kopen van een huis.

Dit is waar wij komen kijken. Wij zijn dé hypotheekadviseur van Groningen. Je kunt bij ons terecht voor deskundig en goedkoop hypotheekadvies. Wat je van hypotheekadvies voor starters kunt verwachten?

✔ Wij begeleiden je gedurende het gehele traject en beantwoorden al je vragen
✔ We zoeken voor je uit hoeveel je kunt lenen en tegen welke voorwaarden
✔ We vinden de hypotheek die het beste bij je past en sluiten die voor je af

Samen met ons sta je er nooit alleen voor. Wij begeleiden je van A tot Z en ontzorgen je waar nodig.

NHG Nationale Hypotheek Garantie – wat kun je ermee?

Hypotheken tot en met € 295.000,- kun je onder voorwaarden afsluiten met Nationale Hypotheek Garantie. Met de NHG weet je zeker dat je een verantwoorde en betaalbare hypotheek afsluit wanneer je je eerste huis wilt kopen.

Ook werkt de regeling als een vangnet als je je hypotheek door financiële omstandigheden niet meer kunt betalen. Je betaalt eenmalig een premie van 0,9% over het totale hypotheekbedrag. Dit bedrag is aftrekbaar van de belasting.

Ook betaal je met een NHG-hypotheek een lagere rente. Je verdient deze kosten dus snel terug.
Wil je hier meer over weten? Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Je eerste hypotheek: annuïteiten of lineair?

De meeste starters die een huis kopen, kiezen voor een annuïteitenhypotheek. Je betaalt dan elke maand hetzelfde brutobedrag. In het begin van de looptijd bestaat dit bedrag vooral uit rente, aan het einde van de looptijd vooral uit aflossing.

Je woonlasten lopen door de jaren heen wel iets op, omdat de rente, die fiscaal aftrekbaar is, door de jaren heen lager wordt, en de aflossing stijgt. Een andere optie is een lineaire hypotheek. Hierbij los je elke maand een evenredig deel van de hypotheek af.

Naast de aflossing betaal je rente over de openstaande schuld. Doordat deze in het begin van de looptijd het hoogst is, heb je in het begin ook de hoogte lasten. Je hypotheekschuld wordt wel elke maand een stukje kleiner; je bruto én netto hypotheeklasten worden hierdoor dus ook elke maand iets lager.

Wij nemen de tijd voor jou!

Wij zijn er voor jou dus jouw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij brengen je wensen en je huidige situatie in kaart, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Hierbij zijn we altijd 100% onafhankelijk.

We vergelijken dan ook meer dan 20 aanbieders met elkaar.
Wel blijven we altijd realistisch en eerlijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We maken dingen inzichtelijk voor je en zijn volledig transparant in onze communicatie.

Wanneer je een adviesgesprek inplant kun je kiezen of je dat bij ons op kantoor wilt of online via Skype. Alles is mogelijk! Zo’n gesprek ter waarde van 250 euro krijg je van ons cadeau, wanneer je ons inschakelt voor je hypotheekadvies.

Wil je je eerste huis kopen? Onze hypotheekadviseur voorziet jou van het beste hypotheekadvies voor starters!

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact