fbpx

Onze werkwijze

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 1595,-
Regel alles eenvoudig online

Dankzij onze slimme werkwijze kunnen we jou op een goedkope manier hypotheekadvies aanbieden. Wat gebeurt er als je HypotheekUitkomst inschakelt? We leggen het hieronder stap voor stap uit.

1. Vrijblijvend oriëntatiegesprek

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek vertellen we jou alles over het verloop van een traject bij HypotheekUitkomst. Aangezien wij onderdeel zijn van Thuis in Geld, ben je bij ons altijd verzekerd van persoonlijk financieel advies dat tegelijkertijd betaalbaar is.

Tijdens het oriëntatiegesprek ontstaat er al een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. We beantwoorden graag al je vragen, zodat je alles weet over het verloop van een aanvraag en onze werkwijze. Misschien wel het belangrijkste: je krijgt nauwkeurige instructies voor het aanleveren van de benodigde documenten voor de hypotheekaanvraag.

2. Aanleveren van documenten

HypotheekUitkomst kan hypotheekadvies extreem goedkoop aanleveren, omdat je zelf alle relevante stukken aanlevert. Dit bespaart ons tijd en kosten, waarvan jij profiteert. Het aanleveren van alle gegevens gaat eenvoudig dankzij DigiD, want veel gegevens worden vanzelf ingevuld na het inloggen. Er vindt een controle plaats waarbij wordt gekeken of de werkgeversverklaring en salarisstrook matchen.

Onze werkwijze
Het advies

3. Het hypotheekadvies

Wanneer alle gegevens zijn ingevoerd, gaan we verder met het daadwerkelijke hypotheekadvies. Dit advies bevat onder meer de hoogte van het te lenen bedrag en het terugbetalen van de lening. Er wordt rekening gehouden met diverse risico’s, zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Ook advies op het gebied van (bijvoorbeeld) een levensverzekering of woonhuisverzekering kunnen we meenemen. Het eindresultaat van deze stap is natuurlijk een adviesrapport.

4. De hypotheek afsluiten

Op basis van het adviesrapport zoeken we voor jou de beste hypotheekverstrekker. Dankzij ons uitgebreide netwerk nemen wij ruim 20 verschillende aanbieders mee in onze vergelijking, waardoor we altijd de perfecte partij voor jou kunnen selecteren. We verzenden de benodigde informatie naar de hypotheekaanbieder, die vervolgens een offerte terugstuurt. Deze offerte bestuderen we samen. We begeleiden het gehele proces tot je bij de notaris bent geweest om alles rond te maken.

5. Nazorg

Wij blijven een jaarlijkse check uitvoeren om jouw situatie in kaart te brengen. Wijzigingen in je persoonlijke situatie kunnen namelijk gevolgen hebben voor je hypotheek. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening. Verder houden we je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Alles online

Gedurende het traject zijn er twee gesprekken. Eerst het oriëntatiegesprek, later het gesprek waarin we de aanvraag doornemen. De gesprekken kunnen online met videobellen plaatsvinden. Daarnaast voer je alle benodigde informatie online in. Het maakt dus niet uit waar je woont in Nederland, we kunnen je altijd helpen. Liever niet alles online regelen? Je bent natuurlijk ook welkom op ons kantoor.

Meer weten over onze werkwijze?

Twijfel niet en neem contact op als je vragen hebt over de werkwijze van HypotheekUitkomst. We beantwoorden graag al je vragen. Natuurlijk kun je ook gelijk een afspraak inplannen!

Alles online
HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact