fbpx

Over ons

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 1595,-
Regel alles eenvoudig online

HypotheekUitkomst maakt onafhankelijk hypotheekadvies betaalbaar. Keer op keer bewijzen wij dat goed én goedkoop hypotheekadvies bestaat. Met een starttarief van 1595 euro, een persoonlijke benadering en deskundige werkwijze zorgen we ervoor dat jij de perfecte hypotheek vindt. Op deze pagina stellen we onszelf voor, zodat je een beter beeld van HypotheekUitkomst krijgt.

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Perfecte samenwerking

Het team van HypotheekUitkomst bestaat uit Michel, Nikelyn en Jan. Al jaren vormen zij een hecht team. Het drietal beheert ook Thuis in Geld, waarvan HypotheekUitkomst een onderdeel is.

HypotheekUitkomst is gelanceerd om goed hypotheekadvies beschikbaar te stellen voor iedereen. Door eenvoudige handelingen, zoals het aanleveren van documenten, over te laten aan jou, blijven de kosten van een traject laag.

Kenmerkend voor het bedrijf is de professionele werkwijze, gecombineerd met een gezellige en huiselijke sfeer. Dat laatste vinden we belangrijk, want we houden niet van het afstandelijke en zakelijke gedoe dat je veel ziet in de financiële wereld.

Michel Dijk

Michel heeft een gigantisch netwerk en vormt daarmee de onafhankelijke verbinding tussen jou en de geldverstrekkers. Net als zijn teamgenoten heeft hij écht passie voor zijn werk, terwijl jij profiteert van vele jaren ervaring. Het beste financiële advies en warm klantcontact staan bij hem voorop. Klinkt goed, toch?

Nikelyn Feitsma

Nikelyn heeft vele jaren ervaring bij diverse advieskantoren. Bij een vorige werkgever ontdekte ze al dat ze perfect kan samenwerken met Michel. Het is dan ook niet verrassend dat ze sinds 2017 weer samenwerken, nu bij HypotheekUitkomst. Met haar adequate werkwijze en vriendelijke benadering helpt ze jou aan het beste advies.

Jan van der Lei

Met Jan stuit je op een brok ervaring in de financiële wereld. Hij is al sinds 1995 werkzaam in deze branche. In 2019 voegde hij zich bij het team van HypotheekUitkomst, waar hij goed past met zijn open en eerlijke werkwijze. Op basis van passie en ervaring levert Jan perfect werk. Jou aan de beste deal helpen, dat vindt hij het mooiste van zijn werk.

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact