fbpx

Hypotheek ondernemer

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 1595,-
Regel alles eenvoudig online

Hypotheek ondernemer: betrouwbaar, deskundig en goedkoop

Hulp nodig wanneer je als ondernemer een hypotheek nodig hebt? Goedkoop hypotheekadvies voor ondernemers behoort uiteraard tot ons pakket van diensten. Sterker nog, we zijn een echte specialist op het gebied.

Veel ondernemers, waaronder ZZP’ers, hebben wij als hypotheekadviseur al kunnen helpen met onze specifieke kennis en ervaring. Daarbij kun je rekenen op hoogwaardige service en een resultaat waar je écht tevreden mee kunt zijn.

Hoewel we uitstekende service verlenen wanneer je een hypotheek als ondernemer zoekt, profiteer je ook van scherpe tarieven. We hebben een efficiënte werkwijze waardoor onze tarieven verrassend laag zijn. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Advies van ervaren specialisten

Welke hypotheek je als ondernemer kiest, is afhankelijk van een groot aantal factoren. Binnen ons advies houden we overal rekening mee. De manier van aflossen, hypotheekrente, voorwaarden en nog veel meer. Of je als ondernemer in aanmerking komt voor een hypotheek, hangt met name af van je vastgestelde inkomen, je eigen geld en hoe lang je al onderneemt.

Het probleem met hypotheken voor ondernemers is dat er allerlei regels en wetten bij komen kijken. Daarom is het ook verstandig om als ondernemer een hypotheekadviseur in te schakelen, want wij hebben een duidelijk beeld van alles dat er toe doet.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om in korte tijd een indicatie van het inkomen te maken, waardoor we het proces kunnen versnellen. Gelukkig maar, want je wil zaken het liefst zo snel mogelijk voor elkaar hebben.

Goedkoop hypotheekadvies voor ondernemers

Het is hoe dan ook verstandig om een 100% onafhankelijk hypotheekadviseur voor ondernemers in te schakelen. Wij vergelijken een groot aantal hypotheekverstrekkers met elkaar, en kunnen daardoor een weloverwogen en gunstige keuze maken voor jou.

Als goedkope hypotheekadviseur voor ondernemers leveren wij hoogwaardig advies aan voor scherpe prijzen. Deze prijzen liggen fors lager dan bij de meeste concurrenten. Ideaal, want je wil gewoon niet dat het hypotheek een zware kostenpost wordt.

Om het proces te bespoedigen, vragen we jou om een aantal zaken bij ons aan te leveren. Het gaat om de volgende documenten:

  • Recent uittreksel Kamer van Koophandel
  • Jaarrapporten over de afgelopen 3 jaren

Regel nu je hypotheek als ondernemer

Als zelfstandige wil je jouw zaken goed voor elkaar hebben, ook als het om hypotheken gaat. Met ons goedkope hypotheekadvies voor ondernemers kunnen we jou voordelig helpen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring, waardoor we weten welke wegen we moeten bewandelen voor een snel en vooral goed resultaat. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit gesprek ter waarde van 250 euro krijg je gewoon cadeau wanneer je ons inschakelt als jouw hypotheekadviseur.

Neem nu contact op wanneer je een hypotheek als ondernemer wil hebben!

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact