fbpx

Hypotheekadvies Zwolle

Goed en goedkoop hypotheekadvies
Starterstarief vanaf 1595,-
Regel alles eenvoudig online

Hypotheekadvies in Zwolle? HypotheekUitkomst

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Zwolle? HypotheekUitkomst is dé goedkope hypotheekadviseur voor de regio.

HypotheekUitkomst is gevestigd in Groningen. Dat is een klein uurtje rijden vanaf Zwolle. Wij begrijpen echter ook dat je liever digitaal, het eerste, contact legt. Daarom kan je ons, voor een hypotheekgesprek, ook altijd Skypen, Zoomen of FaceTimen!

Onze adviseurs hebben jaren ervaring in de hypotheek wereld. Hierdoor kunnen wij je altijd van vakkundig advies voorzien. Echter zijn wij nog een jong hypotheekkantoor. Doordat wij als hypotheekshop redelijk nieuw zijn hebben wij een frisse visie op de hypotheekmarkt. Zo weet je zeker dat je het beste en goedkoopste advies krijgt op het gebied van hypotheken voor jouw woning in Zwolle en omgeving.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek?

Neem nu contact op

De goedkope hypotheekadviseur voor Zwolle

Wij vinden dat een goed hypotheekadviseur niet duur hoeft te zijn. Wanneer je een huis wilt kopen heb je al genoeg kosten.

Wij hanteren altijd scherpe tarieven. Zo hebben wij voor starters een speciale aanbieding. Starters krijgen bij ons advies en bemiddeling over hun hypotheek voor €1.595. Wanneer je van een koophuis naar een nieuwe woning gaat krijg je hypotheekbemiddeling en advies voor €1.995.

Wij kunnen een voordelig tarief aanhouden doordat wij aan jou vragen om zelf de benodigde papieren digitaal bij ons aan te leveren. Het neerleggen van een klein gedeelte van de taak bij jou zorgt ervoor dat wij onszelf veel werk besparen en jou veel geld. Hierdoor heb je zeer voordelig een hypotheekadviseur.

Welke soort hypotheken zijn er?

Hypotheken zijn er in veel verschillende soorten. Wij adviseren jou daarom om de meest gebruikte vormen, hieronder uitgelegd, even kort door te nemen.

Aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek betaal je alleen rente. Je betaalt iedere maand dus alleen rente en lost niet af. Je kunt wel tussentijds een deel aflossen, de rente zal hierdoor in de overige looptijd lager zijn. Als laatste, bij een aflossingsvrije hypotheek heb je geen hypotheekrenteaftrek.

Annuïteitenhypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek betaal je over de gehele tijd van je hypotheek hetzelfde bedrag. In het begin betaal je vooral rente en los je minder af. Naarmate de lening lager wordt betaal je minder rente en los je meer af. Aan het einde van de looptijd is de hypotheek afbetaald. Bij een annuïteitenberekening is hypotheekrenteaftrek mogelijk.

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek los je iedere maand hetzelfde bedrag af. Dit betekent dat de hypotheek steeds lager wordt waardoor de rente ook lager wordt. Hierdoor betaal je iedere maand een lager bedrag. De rente komt in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Let wel op de aftrek wordt steeds lager doordat de rente lager wordt.

 

Onafhankelijk advies over jouw hypotheek

Bij ons krijg je een volledig onafhankelijk advies over jouw hypotheek. Wij begrijpen zeer goed dat het kopen van een huis namelijk één van de grootste beslissingen uit je leven is. Wij helpen je daarom onafhankelijk om de beste hypotheken naast elkaar te leggen. Zo vinden wij de beste hypotheek voor je woning in Zwolle te vinden.

 

Waarom je voor hypotheekadvies Zwolle bij HypotheekUitkomst uitkomst

Voor een goed en goedkoop hypotheekadvies in Zwolle kom je uit bij HypotheekUitkomst. Vele regio’s gingen je voor.

Omdat wij snappen dat je graag wel de juiste adviseur wilt kiezen bieden wij een gratis eerste gesprek ter waarde van €250 aan. Zo weet u zeker dat u de beste hypotheekshop kiest.

Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw profiel en situatie? Plan dan direct een gesprek in voor hypotheekadvies Zwolle!

Hieronder een greep uit de regio’s waar wij ook actief zijn, let op wij zijn in nog veel meer regio’s actief, dus grote kans dat we u kunnen helpen!

HypotheekUitkomst
Hypotheekadvies nodig?
Neem contact met ons op
Contact